BUO

Björn uitstekend onderhoud
glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

TELESCOOPBEWASSING

Zuid Holland SchoonmaakbedrijfDoor Europese regelgeving gaat de ladder onherroepelijk uit het straatbeeld verdwijnen.
Als alternatief voor de ladder is telescoopbewassing gekomen.
 
Telescoopbewassing in het kort: de glazenwasser beweegt een zachte borstel op een telescoopsteel over het te bewassen oppervlak. Deze borstel is voorzien van sproei nozzles waardoor gedemineraliseerd water onder gepaste druk gespoten wordt. Het demi-water heeft een zeer effectieve reinigende werking en de combinatie met borstelen geeft een erg mooi streeploos resultaat.
 
Deze manier van werken is veilig en kwalitatief gelijk zo niet beter dan de conventionele werkmethode (ladder, spons en wisser). Het behandelde oppervlak droogt streeploos op! Andere voordelen: de kosten zijn lager en omlijstingen ('houtwerk') worden intensiever schoongemaakt.

Naast het bewassen van ramen in eigen beheer voeren wij ook werk uit voor collega-glazenwasserijen en schoonmaakbedrijven.
 
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.BUO - Björn uitstekend onderhoud glazenwasserij en schoonmaakbedrijf BUO - Björn uitstekend onderhoud glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

GLASHELDER

B.U.O Glazenwasserij is actief lid van het Glas- en Gevelreinigersgilde "Glashelder".
Het gilde is een samenwerkingsverband van en voor glazenwassers, en is opgericht in 1999. Eén van de doelstellingen van deze samenwerking is het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van "Glashelder".


ANDERE DOELSTELLINGEN

Intern opleiden van leerling glazenwassers en gevelreinigers;
Intercollegiale doorverwijzing t.b.v. continuïteit;
Centrale inkoop;
Kwaliteitscontrole d.m.v. steekproeven.