BUO

Björn uitstekend onderhoud
glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR:

Zuid Holland SchoonmakersBUO staat voor Björn Uitstekend Onderhoud en is een allround glazenwassers- en schoonmaakbedrijf.

Door ruime praktijkervaring kunnen wij in zowel hoog- als laagbouw zorgen voor schone ramen. Ons streven is om vaste medewerkers op vaste objecten te plaatsen en een vertrouwensrelatie met de klant op te bouwen. Wij hebben ons gespecialiseerd in telescoopbewassing, een innovatief systeem dat een aanwinst is voor de branche.

Ons werkgebied beslaat geheel Zuid-Holland. Wij hebben klanten in alle soorten en maten: klein- en grootwinkelbedrijven, Verenigingen van Eigenaren (V.v.E.’s,) makelaars, collega-schoonmaakbedrijven en beheermaatschappijen. Wij zijn actief op veel bedrijvenparken en in diverse winkelcentra.

Wij hopen dat onze presentatie voor u aanleiding is om ons uit te nodigen voor een nader contact.

BUO glazenwasserij

Björn Hazeu


Zuid Holland Glazenwasserij

BUO - Björn uitstekend onderhoud glazenwasserij en schoonmaakbedrijf BUO - Björn uitstekend onderhoud glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

GLASHELDER

B.U.O Glazenwasserij is actief lid van het Glas- en Gevelreinigersgilde "Glashelder".
Het gilde is een samenwerkingsverband van en voor glazenwassers, en is opgericht in 1999. Eén van de doelstellingen van deze samenwerking is het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van "Glashelder".


ANDERE DOELSTELLINGEN

Intern opleiden van leerling glazenwassers en gevelreinigers;
Intercollegiale doorverwijzing t.b.v. continuïteit;
Centrale inkoop;
Kwaliteitscontrole d.m.v. steekproeven.